Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Το προεκλογικό εναρκτήριο λάκτισμα κάνει η κα Ειρήνη Μπινιάρη

 
 
πηγη .... dhmotikhkaramouza.blogspot.com 
Όπως μας δήλωσε αποκλειστικά στην «Νέα Δημοτική Καραμούζα» η απόφαση ελήφθη! Θα είναι υποψήφια  με την κα Ρούλα Νάννου και τον συνδυασμό «Κοντά στον Δημότη»

Εμείς να της ευχηθούμε ολόψυχα καλή επιτυχία στον νέο αγώνα που πιστεύουμε πως θα την έχει γιατί και άξια είναι και αγωνίστρια και τέτοιοι δημοτικοί σύμβουλοι μας είναι απαραίτητοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο.

             Ειρήνη, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την επιλογή σου Ειρήνη και όλος ο κόσμος είμαστε μαζί σας. η Σαλαμίνα πρέπει να ξεβρωμίσει από τα λαμόγια και να τους στείλει από κει που ήλθανε μια για πάντα. Είμαι σίγουρη ότι μαζί ενωμένες θα αφήσετε εποχή και η Σαλαμίνα θα ξαναβρεί το χαμόγελό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΤΙ ΤΗ ΘΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ;;;; ΜΑΖΕΥΕ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΚΑ ΝΑΝΝΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΓΙΑΤΡΕΒΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά, Γιαννλακι, δεν τα ΄χεις πει τώρα και 3 χρόνια για την γιατρό την κα Λούλα Καραγιάννη που τις δίνεις 4 ολόκληρα χιλιάρικα το μήνα απο το Δήμο για να σε συνοδεύει σε μνημόσυνα και κηδειες. Τώρα το ...σκέφθηκες αυτό που σε απέρριψε; Κι αν είναι έτσι, τότε γιατί είχες φάει τα λυσσακά σου για να έρθει μαζί σου;
    Α, ρε γιαννάκι, νομίζεις ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα σου. Αμ΄ δεν είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΡΕ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΕΣ ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ. ΜΕ ΤΗ ΝΑΝΝΟΥ ΠΗΓΕ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή